Bwin е един от най-известните букмейкъри и платформа за онлайн

...
Bwin е един от най-известните букмейкъри и платформа за онлайн
Коментари Харесай

Регистрирането в Bwin е лесен и бърз процес

Bwin е един от най-известните букмейкъри и платформа за онлайн казино игри. Компанията има лиценз за активността си в доста страни, което дава опция на феновете на хазартни игри да играят на бакара, рулетка, покер или стотиците типове слот машинки. Футболните ентусиасти пък могат да вършат прогнози и да подават залози за обичаният си тим през платформата.

Всичко това е допустимо след. Това е доста елементарен развой и не лишава доста време. Само с няколко стъпки към този момент ще бъдете част от милионите клиенти на компанията, ще можете да залагате и в случай че имате шанс и да печелите.
Ето по какъв начин бързо и елементарно да се регистрирате.

Когато влезете в уеб страницата изберете можете да изберете на какъв език желаете да ви се демонстрира менюто. Секторът за промяна на език се намира от лявата страна на началната страница. В горният десен ъгъл на екрана ще видите прозорец с надпис „ Регистрация “. Оттам ще се зареди нов прозорец с полета, в които би трябвало да попълните нужните данни за основаване на акаунт. Системата изисква персонални данни като три имена, дата на раждане, тип и номер на документ за идентичност, страната, в която живеете и непрекъснатият ви адрес, както и имейл адрес и телефон. След като попълните всички полета е належащо да въведете желано от вас Потребителско име и ключова дума за достъп, с които ще влизате в уеб страницата. Следва поле, в което би трябвало да напишете четирицифрен код за сигурност. Този код ще ви бъде нужен при осъществяването на някои по-важни интервенции в профила ви, само че също ще ви бъде необходим за възобновяване на забравени Потребителското име или паролата за достъп.

Оттам следва да поставите отметки най-долу в полето, че се съгласявате с разпоредбите и изискванията на букмейкъра, както и това, че сте пълнолетни. Така регистрацията ви ще бъде приключена и вие ще имате достъп до уеб страницата.

След като влезете с определените от вас Потребителско име и ключова дума в профила си е време да се идентифицирате, като изпратите персоналните си данни на букмейкъра, с цел да се откри, че вие сте притежателят на акаунта. Това е по този начин наречената верификация и става с изпращане на копие на документ за идентичност, който може да бъде паспорт, персонална карта или шофьорска брошура. Как става това? След като сте влезнали в акаунта си би трябвало да натиснете бутон „ Услуги “ в десния горен ъгъл на екрана. След това следват бутони „ Клиенти “ – „ Вашата сметка “ и най-после бутон „ Идентификация “. От този раздел можете да изпратите фотография на определеният от вас документ. Ако всичко е наред и няма проблеми от букмейкъра ще получите имейл, че сполучливо сте направили верификацията. Така към този момент имате право да залагате и играете без да се притеснявате, че акаунтът ви може да бъде затворен или може да ви бъде отказано изтегляне от сметката.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР