Бурни страсти се разпалиха в снощния епизод на Сървайвър, след

...
Бурни страсти се разпалиха в снощния епизод на Сървайвър, след
Коментари Харесай

Благой възмутен, Татяна е бясна: Цецо и Ермина са гаджета?

Бурни пристрастености се разпалиха в снощния епизод на " Сървайвър ", откакто мини обединението Цецо и Ермина изгони Павел от шоуто. Останалите участници бяха меко казано възмутени, а в сърцето на интригата стоят подозрително околните връзки сред двамата.

Слухът, че Цецо и Ермина може би са гаджета стигна чак до " Островът на отшелника ", където сега са спряганите за двойка Благой и Мария, а нощес към тях се причисли и Геновева, която беше номинирана за изпъждане.

 
                             

Според Джизъса, който постоянно е в любовна конспирация и който към момента се вижда, че носи брачната си халка, въпреки и брачната половинка му Поли да е подала молба за бракоразвод, беше безапелационен, че Цецо и Ермина имат връзка. Не скри и възмущението си от това, само че защото самият той постоянно е заплетен в сходни връзки, не продължи с мненията по техен адрес. 
                             

Истински ядосана обаче остана Татяна, която пък познава горчивия усет на измяната и застава остро против изневярата. Гневът ѝ бе пробуден от обстоятелството, че Цецо има съществено другарка отвън шоуто и съгласно нея не е почтено да показва близки връзки с Ермина, която от своя страна, също знае за връзката му. Въпреки това обаче двамата не престават да демонстрират взаимните си благосклонности, като нощес видяхме и жеста, който Ермина сервира на Цецо за рождения му ден - дървена плочка, върху която е написала обръщение и даже се е подписала като " Пилето ", а него назовава " Слънце мое ".

Двамата към момента не са коментирали връзките си, само че ви припомняме, че още при влизането си в шоуто, Цецо изрично съобщи, че има сериозна другарка. Но дали и той няма да последва образеца на Благо?

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР