Бургерите наистина завзеха софийската фастфуд сцена и това може само

...
Бургерите наистина завзеха софийската фастфуд сцена и това може само
Коментари Харесай

Нашата бургер класация

Бургерите в действителност завзеха софийската фастфуд сцена и това може единствено да ни радва. От кулинарна позиция те не са комплицирани за подготвяне, стига да имаш качествени съставки, изключително хубаво месо (говеждо или телешко в най-честия случай). От голямо значение, несъмнено, са и хлебчето, зеленчуците и сосовете.Отдавна се вълнуваме от качествените фастфуд заведения и не може да не ни направи усещане, че бургери се оферират на от ден на ден места в София, и то освен профилирани. Откриваме ги, несъмнено, най-много в заведенията за бързо хранене, в места с “бар и динър ” идея, само че също и в заведения за хранене със съществено меню. Повечето се доставят с месо от тествани месарници или ферми.

Затова бяхме очаровани да се включим в опита на BG Menu, в който да оценим и класираме бургерите, които те доставят на своите клиенти. В един прелестен ден в офиса ни дойдоха бургери от девет софийски ресторанта и тъй като споделената храна постоянно е по-вкусна, ние поканихме на това неподготвено пиршество нашите другари от ивент компанията " 24-7 ", с които разделяме една чудна къща в кв. Оборище.

И по този начин, три девойки и три момчета от града пробваха девет разнообразни бургера и ето по какъв начин ги подредиха по вкусови качества, външен тип и метод на пакетиране и доставка:
Boom Burgers – The Double Trouble (избран единодушно) Smuggler’s Diner – Bacon Cheeseburger Burgers Bar – Домашен хамбургер Skaptobara – El Pollo Loco Мимас – Бургер " Мимас " The Red Rock – Телешки бургер Soho Café – Пилешки бургер " Цезар " Aladdin Foods – Хамбургер с пилешко месо Торонто – Чийзбургер
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР