Бургаският тийнейджър, който многократно бе улавян от камерите за видеонаблюдение

...
Бургаският тийнейджър, който многократно бе улавян от камерите за видеонаблюдение
Коментари Харесай

След Вандали в действие: Момче почисти драсканиците в асансьор на пасарелка

Бургаският младеж, който неведнъж бе улавян от камерите за видеонаблюдение да драска с маркер в асансьора на пасарелката при " Мираж ", незабавно поправи стореното от него, откакто бе показан в общинската графа " Вандали в деяние ".

Драсканиците незабавно са заличени от самия него, сподели ново видео. Благодарим и на родителите, които най-вероятно също имат своята роля това да се случи, оповестиха от общината.

Всеки бърка, само че всеки има правото да се поправи. Вярваме, че това момче ще има положително бъдеще. Призоваваме всички родители да поддържат връзка повече с децата си, да се интересуват по какъв начин и с кого прекарват свободното си време. За да не се постанова да ги гледат на екрана в общинската видео графа " Вандали в деяние ". Децата стават такива, в каквито ги превърнем ние, възрастните, означават още от общината.

Община Бургас обществено оповестява всевъзможни сходни случаи в специфична графа, наречена " Вандали в деяние ". Целта на самодейността е нарушителите на публичния ред да бъдат разкривани благодарение на системата за видеонаблюдение и по този метод да се предотвратят бъдещи опити за увреждане на имущество на публични места.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР