Бургаският окръжен съд даде ход на делото срещу 63-годишната бивша

...
Бургаският окръжен съд даде ход на делото срещу 63-годишната бивша
Коментари Харесай

Започна делото срещу Черната вдовица от Бургас

Бургаският областен съд даде ход на делото против 63-годишната някогашна учителка Веселина Гинева. Тя е упрекната за това, че при изискванията на продължавано закононарушение, незаконно лишила от независимост брачна половинка си Димитър М.

Така наречената Черна вдовица го държала заключен в една от стаите в жилището им, като действието е осъществено по метод рисков за здравето на потърпевшия. Не му давала медикаменти, както и не допускала доктор.

След като умрял, дамата скрила натрупа в резервоар в Морската градина и две години получавала нелегално пенсията му - от 01.09.2014 година до 31.08.2016 година Така Веселина Гинева е предизвикала имотна щета на Националния застрахователен институт в общ размер на 21 140 лв..

По делото са призовани голям брой очевидци, които ще бъдат изслушвани от правосъдния състав с ръководител Яни Гайдурлиев.

Веселина Гинева през цялото време дава спорни показания. Първо твърдеше, че брачният партньор й инж.Димитър Миразчиев е в старешки дом, след това, че "отишъл по дами ", по-късно, че май самичък избрал да отиде в Айтос и т.нат. Тялото на мъжа месеци гниеше в резервоар, преди служителите на реда да го открият, поради което е мъчно с решителност експертизата да уточни дали е починал от нанасяне на удари.

Патоанатомите са безапелационни по тази причина, че най-вероятната причина за гибелта му е апетит. Т.е. - починал е в пъклен, може би няколкодневни страдания, само че няма директна улика против Веселина Гинева, с изключение на бележките, които инж.Миразчиев е подхвърлял през прозореца на жилището, в което е бил държан като пленник от някогашната си брачна половинка.

Негови другари подозират, че Веселина Гинева през днешния ден ще разиграе нов театър - ще набеди Димитър за пияч, починал от препиване, Флагман.

"Това е подигравка с паметта на Митко. Той беше извънреден човек, сочеха го за образец в Нефтозавода. Ходеше на конференции в чужбина, мнението му тежеше и хората доста го уважаваха ", споделят негови близки пред "Флагман ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР