Бургаски шофьори се оплакват от лошите условия и бавните процедури

...
Бургаски шофьори се оплакват от лошите условия и бавните процедури
Коментари Харесай

КАТ-Бургас – кошмарът за бургазлии

Бургаски водачи се оплакват от неприятните условия и бавните процедури при регистрацията на коли и издаване на документи в бранш „ Пътна полиция “-Бургас. Пред Искра.бг споделиха, че зад главната постройка на КАТ се намират още две , в които се правят всички дейности, свързани с моторните транспортни средства /МПС/ като регистрация, пререгистрация и бракуване. По думите им те са извънредно дребни и се постанова хората да стоят часове на открито без значение дали е зной или мраз.

В случай, че бургазлия желае да записва кола , би трябвало да премине през каналите за идентификация . Шофьорът би трябвало да се подреди от ранни зори и да пази ред, в случай че желае да завърши за няколко часа. Не са малко случаите и на тези, които пренощуват в колите, с цел да пазят ред. Когато се стигне до канала, паралелно се започва и подготовката на документите . И стартира препращане от едно гише на друго , през банката за заплащане на такси, в случай че лидерът няма карта и връщане още веднъж на гишетата. Сблъскалите се с този призрачен сън разясняват:

„ Трябва да се вземат ограничения. Не може толкоз доста хора да минават и да оставят пари, а в същото време да се сблъскват с никакви условия. Не може ли документите да се приготвят електронно или да се измислят някакви механизми за по-бързо обслужване? “

Гражданите са недоволни и от отношението на чиновниците в КАТ-Бургас . Споделят, че те постоянно са нетърпеливи , груби и не изясняват добре процедурите.

Въпреки недоволствата на водачите, КАТ-Бургас към този момент е демонстрирала силата си в други направления . Според една част от бургазлии изискванията са неприятни и активността е бавна, само че има и различен жител в лицето на Николай Николов, който с документи потвърждава, че „ Пътна полиция “ в Бургас е мощна в регистрацията на, схеми и.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР