Бургаски съдебен изпълнител извади на публичен търг оборудвана хотелска тоалетна

...
Бургаски съдебен изпълнител извади на публичен търг оборудвана хотелска тоалетна
Коментари Харесай

Търг за тоалетна! ЧСИ вади на тезгяха WC, намиращо се в семеен хотел

Бургаски правосъден реализатор извади на обществен търг оборудвана хотелска тоалетна край морето. Санитарният възел е разгласен за продажба от ЧСИ с начална цена от 1760 лв. или почти за 900 евро.

WC-то се намира в дребен фамилен хотел на ул. " Странджа " №34 в Китен, на метри от брега на морето. От обществената публикация за продажбата излиза наяве, че тоалетната е извадена на тезгяха поради неизплатен дълг от притежателя на хотелската постройка " Бг Вижън " ЕООД към частно комерсиално сдружение.

Тоалетната, която се намира в приземния етаж, е обособена като независим обект и има личен идентификатор, заради което и няма законова спънка да бъде продадена настрана от хотела. Засега обаче кандидат-купувачи не са се явили.

Новината за идния търг, на който ще се продава тоалетната, към този момент е обиколила Китен и прилежащите курорти и локалните хора с интерес чакат дали някой ще си купи WC, написа " Монитор ".

В обявлението на ЧСИ е посочено, че извадения за обществена продажба хигиеничен възел е с повърхност от 5 кв. м. Помещението е облицовано с гранитогрес и фаянс и е оборудвано с тоалетна паница, мивка и душ.

Оферти от евентуални кандидат-купувачи се събират до 28-ми март, а на идващия ден ще се организира и търга. Тогава ще стане ясно дали хотелът ще остане без една от тоалетните си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР