Burgas24.bg виж галерията Читател на Burgas24.bg изрази възмущението си от метода,

...
Burgas24.bg виж галерията
Читател на Burgas24.bg изрази възмущението си от метода,
Коментари Харесай

Бургазлия: Коловози замениха велоалеята в Морската градина, така ли трябваше да я заличат?

Burgas24.bg виж галерията Читател на Burgas24.bg изрази възмущението си от метода, по който се заличава скандалната велоалея в Морската градина на Бургас.

Както съобщихме от десетина дни тече унищожаване на жълтите ленти, отбелязващи очертанията й. Очаква се да се организира допитване измежду бургазлии. Събраните отзиви ще бъдат импортирани в Комисия от сигурност на придвижването, а специалисти ще излязат със мнение, което ще бъде предоставено на Общинския съвет на Бургас.  

Ето какво написа в сигнала:

" Това обикновено ли е? На мястото на велоалеята в Морската градина в този момент има коловози в асфалта. Влак ли ще минава от там? Освен че наподобява грозно, уверен съм, че след един сняг, ще станат още по-дълбоки и ще разрушат настилката.

Адмирирам премахването на алеята, само че методът, по който я заличават, ми се коства не изключително сполучлив ", написа в сигнала до Burgas24.bg Димитър Р., подсилен със фотоси.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected] или на телефони 0886 49 49 24 или 0700 450 24. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило усещане в нашия град и считате, че би трябвало да бъде отразено.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР