Бургас. Трима съветници положиха клетва в Общински съвет – Бургас,

...
Бургас. Трима съветници положиха клетва в Общински съвет – Бургас,
Коментари Харесай

Трима съветници положиха клетва в Общински съвет – Бургас

Бургас. Трима съветници поставиха клетва в Общински съвет – Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас .

Съгласно решение на Общинската изборна комисия от 14 април т.г. са прекъснати пълномощията на общинският консултант Димитър Найденов от листата на „ Демократична България - Обединение “, който бе народен представител в 45-то Народно заседание. На негово място колектива на Общински съвет – Бургас добави идващият в листата - Даниела Божинова. „ Надявам се на ползотворна работа за благоденствието на Бургас и нашите съграждани “, съобщи новият общински консултант.

Мястото на Живко Табаков от Политическа партия „ Движение България на жителите “ зае идната в листата – Мария Маркова. „ За мен ще бъде чест и наслаждение да работя за бургаските жители “, съобщи тя при полагането на клетвата.

Прекратени са пълномощията и на общинския консултант инж. Милен Ненчев от НФСБ. Неговото място в локалния парламент зае идващият в листата – Ивайло Вагенщайн Русинов. „ За мен е голямо наслаждение и привилегия да бъда още веднъж в колектива на Общински съвет – Бургас. Пожелавам на всички здраве, ползотворна работа и доста незабравими мигове “, съобщи той.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР