Бургас. Ще бъде шумно, ще бъде емоционално, ще бъде взривяващо.

...
Бургас. Ще бъде шумно, ще бъде емоционално, ще бъде взривяващо.
Коментари Харесай

Второ издание на Тийн бум фест предстои в Бургас на 21 и 22 август

Бургас. Ще бъде шумно, ще бъде прочувствено, ще бъде взривяващо. Единственият по рода си TEEN BOOM FEST се завръща този август още веднъж на Морска гара в Бургас, с цел да ви направи част от нещо огромно и незабравимо. Това оповестиха от Общината .

" Какво ви чака във второто издание на TEEN BOOM FEST – настоящи влогъри, инфлуенсъри, ютубъри, тик токъри – всички в офлайн режим - на една ръка разстояние. Те ще бъдат на Морска гара, с цел да се срещнат със своите най-запалени фенове. Това е моментът да се снимате с обичаните идоли от мрежата, да вземете подпис или да си поговорите с тях, вместо в чат прозорец във почитател профил, персонално и действително на фона на морето и небето. Втората вълна не фестивала ще трансформира Морска гара в жив, пулсиращ и бляскав фестивален град. Бъдете част от най-голямата почитател среща с най-популярните лица от обществените мрежи под намерено небе на 21 и 22 август, с цел да си създадете мемоари освен в сторита и фотоси ", показват от Общината.

" Освен най-следваните юношески вдъхновители, почитателите ще могат да се срещнат, да пеят, танцуват и забавляват без предел с обичаните звезди 100 кила, Bili HlapetoxD3mo,Venzy, Svet Radoslavof, Dara Ekimova. Най-яката аудитория на младежкия фест без аналог ще бъде възнаградена от уредниците с доста приятни изненади и съпътстващи събития. За да има неспокойствие и страсти, всички участници ще бъдат обявени един по един. Тази година мотото на фестивала, зад което застават известните лица от мрежата и сцената, е „ Безопасен интернет “. Каузата на уредниците е подкрепена от всички участници и сътрудници ", допълват от локалната администрация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР