Бургас. Седем лица са задържани за срок от 24 часа

...
Бургас. Седем лица са задържани за срок от 24 часа
Коментари Харесай

Седем лица са задържани за срок от 24 часа за отглеждане на конопени растения в специално оборудвано за целта помещение в Бургас

Бургас. Седем лица са арестувани за период от 24 часа за развъждане на конопени растения в особено оборудвано за задачата помещение, ситуирано в промишлената зона, заключена сред бургаски улици „ Одрин ” и „ Цар Калоян ”. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас .

При осъщественото претършуване на помещението (с обща повърхност към 40 квадрата) от чиновници на отдел „ Криминална полиция ” при ОДМВР - Бургас са открити и конфискувани: 92 конопени растения, готови за изсушаване, 94 саксии, в които са отглеждани конопените растения, влагоабсорбатор, вентилатори, термометри, близо 10 неонови лампи, специфични филтри за обезвреждане на отделяната от растенията спец5фична миризма, пликове с общо 400 грама суха зелена тревна маса (канабис), течни торове и подсилватели за почва. При осъществените спомагателни процесуално–следствен дейности са открити и конфискувани мобилни апарати, употребени от арестуваните, портативни компютри, електронни носители, ръкописни бележки, съдържащи мемоари за развъждане на конопени растения и други. Извършени са голям брой разпити на очевидци, огледи и претърсвания.

Под директното управление и наблюдаване на Окръжна прокуратура – Бургас е формирано досъдебно произвеждане. Работата по него продължава от екип на отдел „ Разследване ” към ОДМВР – Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР