Бургас. С трайното повишаване на температурите и положителната метеорологична прогноза

...
Бургас. С трайното повишаване на температурите и положителната метеорологична прогноза
Коментари Харесай

Вторият износващ пласт асфалт по участък от бул. „Демокрация“ в Бургас ще бъде положен от 22 април

Бургас. С трайното повишение на температурите и позитивната метеорологична прогноза пристигна време за полагане на втория износващ слой асфалт върху огромна част от реконструирания бургаски бул. „ Демокрация “. Това оповестиха от Община Бургас . От на следващия ден, 22 април т.г., четвъртък, до 24 април т.г. – събота, ще се работи в източното платно, от страната на к-с „ Лазур “, в сектора от ул. „ Св. св. Кирил и Методий “ до ул. „ Копривщица “. За задачата придвижването ще бъде краткотрайно променено, като ще се реализира в двете посоки в западното платно, от страната на к-с „ Братя Миладинови “.

Ще се наложи краткотрайно затваряне на кръстовищата „ Демокрация – „ Св. св. Кирил и Методий “ и „ Адам Мицкевич “ – „ Константин Величков “, като методите към тях от страна на сектора в ремонт ще бъдат затваряни и колите насочвани по обходни направления.

За обслужване на съществуващата спирка рейсовете ще стопират в дейната лента за придвижване. Възможни са някои нарушавания в графика на линии 15, Б11 и Б12, само че промени в маршрутите и спирките на градския превоз няма да бъдат предприемани.

От Общината приканват за деликатно шофиране и секване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР