Бургас. През следващата седмица започва основният ремонт на една от

...
Бургас. През следващата седмица започва основният ремонт на една от
Коментари Харесай

Бургас: През следващата седмица започва основният ремонт на ул. „Струга“

Бургас. През идната седмица стартира главният ремонт на една от най-натоварените бургаски улици в града - „ Струга “. Покритието ѝ ще бъде напълно актуализирано, с цел да стане доста по-удобна и безвредна за водачи и пешеходци. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . За да не се стопира напълно придвижването, само че да има фронт за работа на строителите, в продължение на месец - от 27 март до 26 април, ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване по улицата от кръгово кръстовище „ Трапезица “ до бул. „ Стефан Стамболов “. В посочения интервал колите могат да минават по „ Струга “ в двете посоки, само че единствено в две от четирите ленти. Когато бъде преасфалтирано едното платно, ще бъде отворено другото.
От 27 март до 26 април ще бъде затворено за ремонтни действия и придвижването на пътни транспортни средства по бул. „ Даме Груев “, в правата от ул. „ Струга " до ул. „ Л. Маджаров ".
Община Бургас приканва своите поданици и посетители да бъдат деликатни на пътя в посочения интервал и при опция да употребяват обходни направления. Важно е този план да бъде изпълнен в този момент, тъй като от месец май нататък градът се изпълва с още повече приходящи коли, което е причина за големи тапи и произшествия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР