Бургас. От 11.00 часа в зала Георги Баев“ на КЦ

...
Бургас. От 11.00 часа в зала Георги Баев“ на КЦ
Коментари Харесай

Сдружение Социален център Бургас ще представи проекта „Шарена книга за служители и потребители на социални услуги за хора с увреждания“

Бургас. От 11.00 часа в зала „ Георги Баев “ на КЦ „ Морско казино “ ще бъдат показани резултатите от осъществяването на плана „ Шарена книга за чиновници и консуматори на обществени услуги за хора с увреждания “. Това оповестиха от Общината . Той се осъществя от Сдружение „ Социален център Бургас ”, с финансовата поддръжка на Агенцията за хората с увреждания.

Цел на плана бе да се приготви и издаде справочник със заглавие „ Шарена книга “. Той съдържа примерни занятия, подобаващи за осъществяване в обществените услуги в общността по време на отдалечена работа. В сборника е залегнал и насъбраният опит по време на епидемията от К-19.

В печатното издание са включени още творби – стихотворения, есета и други, чиито създатели са самите консуматори на обществената услуга ЦСРИ, с снабдител Сдружение „ Социален център Бургас “. Изданието „ Шарена книга “ е отдадена на 10-годишнината на организацията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР