Бургас. Обучение по киберсигурност ще се проведе на 5 декември

...
Бургас. Обучение по киберсигурност ще се проведе на 5 декември
Коментари Харесай

Обучение по киберсигурност ще се проведе в Бургас на 5 декември

Бургас. Обучение по киберсигурност ще се организира на 5 декември от 11.00 часа в конферентната зала на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Организатори са „ Cyber 360 Academy " и Асоциация на сертифицираните етични хакери в България. Тренингът е на тематика „ Бъдещи IT експерти в отбрана на бизнеса ". Негови посетители ще бъдат Радослав Петров - ръководител на Българска асоциация на етичните хакери в България, зам.-кметът Йорданка Ананиева, регионалният шеф Вълчо Чолаков, шефът на РУО - Виолета Илиева, представители на бургаските университети.

Целта на самодейността е повишение знанията на учениците в региона на киберсигурността и предоставяне на опция за развиване и поддръжка на нови гении, както и възстановяване на общата им просвета и привички за работа в интернет, за по-ефективно потребление на компютърните технологии и мрежи на професионално равнище.

Специално отличие е планувано за по-изявените възпитаници, някои от които ще получат спонсорска поддръжка от ЗК „ Лев Инс " за интервала на образованието си, както и възможната опция да станат част от киберекипа на компанията. Успешно миналите тренинга млади IT гении ще получат документ от „ Cyber 360 Academy ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР