Бургас. На 29 и 30 януари можете да гледате в

...
Бургас. На 29 и 30 януари можете да гледате в
Коментари Харесай

Новата българска романтична комедия „Чичо Коледа“ ще бъде прожектирана в Бургас на 29 и 30 януари

Бургас. На 29 и 30 януари можете да гледате в Културен дом НХК най-новата българска сантиментална комедия – „ Чичо Коледа “. Това оповестиха от Общината . И в двата дни прожекциите ще бъдат от 17.00 часа. Събитието ще се организира в сходство с издадените от здравните управляващи заповеди за противоепидемични ограничения.

Във кино лентата вземат участие познатите и обичани артисти: Филип Аврамов, Ален Ангелов, Малин Кръстев, Симона Халачева, Васил Банов, Стефан Денолюбов, Свежен Младенов, Милена Аврамова, Китодар Тодоров, Меглена Караламбова, Ивайло Драгиев и Аня Пенчева. Режисьор на сантименталната комедия е Ивайло Пенчев. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков, а оператор на кино лентата е Георги Челебиев.

Музиката е поверена на композиторите Георги Стрезов, Александър Костов, Симеон Едуард и Велислава Георгиева. „ Чичо Коледа “ е продукция на „ СИНЕМАК “, с продуценти Ивайло Пенчев и Стоян Стоянов. Цената на билета за възрастни е 10 лева, а за учащи и пенсионери – 8 лева Билети може да закупите на каса НХК. Повече информация за прожекциите може да получите на тел. номер: 0894 898 098.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР