Бургас. Мобилна лаборатория за производство на синтетични наркотици и мини-ферма

...
Бургас. Мобилна лаборатория за производство на синтетични наркотици и мини-ферма
Коментари Харесай

Мобилна лаборатория за синтетични наркотици и мини-ферма за отглеждане на растения канабис са разкрити при специализирана полицейска операция в област Бургас

Бургас. Мобилна лаборатория за произвеждане на синтетични опиати и мини-ферма за развъждане на канабисови растения са обезвредени вследствие на полицейските дейности на чиновници от ОДМВР – Бургас, взели участие в огромна профилирана интервенция по противопоставяне производството и разпространяването на наркотични субстанции. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас . Задържани са общо 11 лица, като са формирани и съответните досъдебни производства.

За шофиране след приложимост на наркотични субстанции са арестувани трима водачи на МПС. Иззети са огромни количества опиати, измежду които: канабис, марихуана и метамфетамин.

На мансарден етаж в къща в Стария Несебър, населявана от 40-годишен от Несебър, са открити и конфискувани общо 22 саксии с канабисови растения, изсушени стръкове от същото растение, разсад и голям брой растителни торове. Точното количество на откритата канабисова маса е в развой на изясняване.

Близо кг суха тревна маса (канабис) е открита и конфискувана от частен дом, ситуиран на бургаската улица „ Кооператор ”, стопанисван от 37-годишен от Бургас. Част от зелена суха тревна маса са открити в килер в дома, а друга се изсушавала на специфична проволка в избеното помещение на къщата.

В апартамент в бл. 37 в к-с „ Братя Миладинови “ в Бургас, населяван от 22-годишна жена от Варна, са открити и конфискувани голям брой глави от съцветия, реагирали при направения полеви нарко-тест на марихуана с общо тегло към 120 грама.

Близо 10 кг марихуана е открита и конфискувана и от частен дом в Поморие, ситуиран на ул. " Димо Хаджидимов ”, населяван от 33-годишен от Поморие. В частен парцел в несебърското село Паницово, благосъстоятелност на помориеца, са открити и конфискувани 20 откъснати зелени канабисови стебла с листа и съцветия.

При инспекция в приземно помещение, ситуирано в Централната градска част на Бургас, населявано от престъпно проявен от Бургас, са открити и конфискувани: стъклена колба, две шишета разредител, найлонови торбички с кристалообразно вещество и канабис, електронна везна и други Бургазлията е арестуван за период от 24 часа. Работата по случая продължава.

Задържани са още пет лица от Бургас на възраст от 17 до 43 години, от които са конфискувани друго по тип наркотични субстанции (канабис, съцветия марихуана, метамфетамин и хапчета).

Установени са трима водачи на моторни транспортни средства, карали след приложимост на наркотични субстанции – 28-годишен от Бургас карал след приложимост на канабис, 25-годишен от Бургас, карал след приложимост на амфетамин и метамфетамин и 35 годишен от Бургас, карал след приложимост на амфетамин и метамфетамин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР