Бургас. Митьо и Росица се срещат през 1971 г. в

...
Бургас. Митьо и Росица се срещат през 1971 г. в
Коментари Харесай

След 50 години успешен брак семейство Стайкови от Бургас поднови брачния си съюз в сградата на Общината

Бургас. Митьо и Росица се срещат през 1971 година в Бургас, когато тя е на 16, а той на 22 години. Това оповестиха от Общината . В деня на християнското семейство, 21 ноември, същата година те си споделят заветното „ Да ” в постройката на тогавашния градски съвет (Община Бургас). Половин век по-късно, в деня на тяхната златна женитба, двойката избра да отпразнува щастливото събитие с възобновяване на свидетелството си за сватбен съюз.

" Тази неделя (21 ноември) 72-годишният Митьо и 66-годишната му брачна половинка Росица още веднъж потвърдиха любовта си в наличието на родственици и другари. Водещ на церемонията бе Мариета Ханджиева, специалист по протокола в Община Бургас. Семейството получи приветствен адрес и цветя от името на кмета Димитър Николов, а формалното уверение остана вечно в архивите на Общината, в книгата за юбилейни събития. На ритуала участва и Магдалена Карастоянова, шеф на Обредния комплекс в Бургас. На въпроса по какъв начин се придвижва любовта и разбирателството през 50 години взаимен живот, двойката отговори, че е най-важно е да се резервира искрицата, да има амнистия и почитание ", псочват от локалната администрация.

„ В живота има доста компликации, сполетяват ни събития, които ни съкрушават, по тази причина е доста значимо да имаш човек до теб, на който да разчиташ. Пожелаваме на младите двойки да ни настигнат и да ни надминат. Най-важна от всичко е любовта! ”, споделиха семейство Стайкови.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР