Бургас. Жени ГЕРБ - Бургас проведе отчетно събрание на областната

...
Бургас. Жени ГЕРБ - Бургас проведе отчетно събрание на областната
Коментари Харесай

Бургас: Жени ГЕРБ проведе отчетно събрание

Бургас. Жени ГЕРБ - Бургас организира отчетно заседание на регионалната конструкция за активността ѝ през последните 3 години. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Официални посетители на събитието бяха ръководителят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, народните представители от ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева, Ася Пеева, Галя Василева и техният сътрудник Димитър Бойчев, който е и регионален координатор на партията в Бургас.
Ирена Соколова начерта бъдещите проекти и начинания на женската организация, свързани с европредседателството на България. „ Инициативите, които ще предприемем през 2018 година, са ориентирани към културното завещание и ще имат за цел популяризирането на българската просвета “, сподели ръководителят на ЖГЕРБ Бургас Ева Михалева.
След формалната част на срещата, дамите откриха изложбата с отличените снимки в състезанието " Бургаски фотообектив към европейската жена ". Жури в състав Диана Йорданова, Ники Динов и Ева Михалева дефинира двамата спечелили в състезанието. На първо място бе класирана снимка на Невен Иванов, а на второ - на Иван Драгиев. Всички отпечатани снимки ще бъдат разпродадени на благотворителния базар в петък от 17.00 часа в НХК. Събраните средства ще бъдат дадени за потребностите на децата от потърпевшите фамилии в бедствието преди седмица. Веднага след базара ще стартира огромният благотворителен концерт, чийто съорганизатори са Жени ГЕРБ-Бургас. По тяхна покана на една сцена ще излязат звездите Веселин Маринов, Стефан Диомов с Петте сезона, Преслава Минасян с група Four и Танцов отбор " Здравец ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР