Бургас. 33-годишният плувец Янчо Стойчев е новият директор на Спортното

...
Бургас. 33-годишният плувец Янчо Стойчев е новият директор на Спортното
Коментари Харесай

33-годишният плувец Янчо Стойчев е новият директор на Спортното училище Юрий Гагарин в Бургас

Бургас. 33-годишният плувец Янчо Стойчев е новият шеф на Спортното учебно заведение " Юрий Гагарин " в Бургас. Това оповестиха от Общината . Той е собственик на голям брой трофеи и медали от държавни шампионати и шампионати, а също по този начин бе част от треньорския екип на националния ни тим в този спорт, взел участие на вторите Младежки олимпийски игри Нанджин 2014. Понастоящем е състезателен възпитател, докторант в Националната спортна академия „ Васил Левски “ и съветник на телевизионната продукция „ Игри на волята “.

Янчо Стойчев поема щафетата от Аспасия Петкова, която краткотрайно заемаше директорския пост. Тя остава зам.-директор по спортната част, а по образователната длъжността се заема от Георги Бинев.

В учебното заведение през актуалната образователна година ще се образоват 301 деца, юноши и девойки. В неговата стратегия има 9 типа спорт - акробатика, плуване, художествена гимнастика, битка, бокс, лека атлетика, баскетбол, колоездене и тенис на корт.

" Наясно съм с голямата отговорност, която поемам. Но не се опасявам от провокациите. Обичам Бургас. Обичам спорта. Приятно ми е да работя с деца. Вярвам в капацитета на младежите в нашия град и страната! ", съобщи Янчо Стойчев.

Новият шеф дефинира своите първи цели по този начин:

" Трябва да променим мисленето, че децата от Спортното не учат, а единствено упражняват. Другото е да основа оптимално положителни условия за треньори, учители и на целия личен състав, с цел да си правят умерено и професионално работата, за която са назначени. И не на последно място, да насочим част от отговорността на децата от спортните уреди, на които упражняват, към класните стаи ".

Янчо Стойчев смята, че е извънредно значимо в бъдеще да бъде повишен броят на застъпените в учебното заведение спортове, а броят на учениците да доближи равнището от най-силните му години.

" Независимо че учебното заведение е държавно, ще продължим да работим взаимно и в синхрон с общинското управление и администрация, тъй като става дума за бургаски деца, които след това ще продължат да се развиват в региона на спорта като състезатели, само че и учители, треньори, ръководители ", добави новият шеф на Спортното.

А най-голямата си фантазия Янчо Стойчев дефинира по този начин:

" Да успеем да убедим управителните фактори за изграждане на лична постройка на учебното заведение с прилежаща спортна база. Това неизбежно ще докара до повишение качеството на учебно-тренировъчния развой. Ще имаме и по-богат избор за привличане на деца в другите типове спорт. Трябва да успеем! ", съобщи Стойчев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР