Бум в социалните мрежи на снимки, показващи следи от самолети

...
Бум в социалните мрежи на снимки, показващи следи от самолети
Коментари Харесай

Конспирацията кемтрейлс набира скорост у нас

Бум в обществените мрежи на фотоси, показващи следи от самолети в небето. Хората се тормозят дали те не са  резултат от разпространяване на  химикали.

Следите от самолети в небето са всекидневие, а последователите на тайната доктрина за " кемтрейлс " считат, че по този начин се разпръскват отровни химикали.

" Сутринта над Пловдив беше решетка! Според мен бяха пръскали в ранните часове, към 4-5 сутринта ",  " Утре ще пръскат с мозък! Излизайте самоуверено " са единствено част от мненията в обществените мрежи.

Учени споделят, че дирите, които самолетите оставят, не са токсини, а кондензационни следи. " Това са облаци от микроскопични ледени кристали на височини от над 6-8 км., където прелитат гражданските самолети. Над България, заради войната в Украйна, и над Румъния, у нас трафикът е засилен, само че няма нищо рисково ", увери синоптикът Петър Янков в ефира на NOVA.

След някои самолети " опашките " изчезват за минути, а при други остават за дълго. Рекордът е 18 часа. Причината се крие в скоростта напразно, атмосферното налягане и температурата. " В един миг се получава като шапка от горната страна, която с часове не се разсейва и споделят: " Нас с  химикали ни отровиха от горната страна " и теорията стартира да работи ", твърди авиоекспертът Ангел Борисов.

Подозренията се зареждат и от фотоси на самолети, цялостни с бидони. " Когато един аероплан би трябвало да получи позволение за употреба, той би трябвало да потвърди разнообразни маневри с друго тегло на борда и вместо да се вземат същински хора пасажери, които да симулират това тегло, взимаме бидони, цялостни с вода или с пясък ", изяснява водачът Марио Бакалов.

Въпреки  всичките доводи, подозрението у хората остава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР