БулфотоСъвсем скоро ще усетим наближаващата зима.Преобладаващите минимални температури ще са

...
БулфотоСъвсем скоро ще усетим наближаващата зима.Преобладаващите минимални температури ще са
Коментари Харесай

НИМХ: Идва студ

Булфото

Съвсем скоро ще усетим наближаващата зима.

Преобладаващите минимални температури ще са сред 2 и 7, оптималните - сред 8 и 13 градуса През нощта облачността ще е раздрана, над множеството региони - до най-вече ясно време, само че в равнините и низините видимостта още веднъж ще се утежни. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 7 и 12 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология. (Прогнозата е от 8 до 10.11.)

Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца. Утре до обяд над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево, а мъглите в низините последователно ще се разсеят. След обяд, от запад, облачността ще стартира да се усилва, а вечерта тук-там в северозападните региони ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб южен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад.

Остава топло за сезона, с оптимални температури най-вече сред 17 и 22 градуса. Над Черноморието в утринните часове ще има забележителна ниска облачност, в обособени региони - с мъгла. Около и след обяд ще доминира слънчево време, само че вечерта облачността още веднъж ще се усили. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 16-20 градуса. Температурата на морската вода е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Във вторник, с увеличаване напразно от северозапад, в Източна България от север-североизток ще проникне леден въздух и през идващите дни температурите ще се намалят доста. Времето ще бъде най-вече облачно, ще има и превалявания, на повече места - в Северна и Източна България. В сряда вятърът ще отслабне и ще се ориентира от изток-югоизток. Ще е съвсем без превалявания, през по-голямата част от деня облачността ще е забележителна, по-късно ще се раздира. Преобладаващите минимални температури ще са сред 2 и 7, оптималните - сред 8 и 13 градуса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР