БулфотоПрез нощта облачността ще се разкъсва и намалява и до

...
БулфотоПрез нощта облачността ще се разкъсва и намалява и до
Коментари Харесай

Времето се изяснява в петък

Булфото

През нощта облачността ще се раздира и понижава и до сутринта над по-голямата част от страната ще се обясни. Вятърът ще стихне и на обособени места в низините и котловините ще се образува мъгла. Ще бъде хладно с минимални температури сред 6° и 11°, малко по-високи по Черноморието. Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Ще стартира стопляне и оптималните температури ще са сред 23° и 28°.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността – най-вече висока. Ще духа до сдържан югозападен вятър и с него ще се настанява по-топъл въздух. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 10°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха сред 24 и 27°. Температурата на морската вода е 22-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР