БтвЦенко Чоков - скандално известният бивш кмет на село Галиче,

...
БтвЦенко Чоков - скандално известният бивш кмет на село Галиче,
Коментари Харесай

Бтв влезе в дома на Ценко Чоков, а там той...

Бтв

Ценко Чоков - скандално известният някогашен кмет на село Галиче, сниман да вечеря в столичен ресторант вместо да изтърпява мярката си за неотклонение на софийския си адрес, одобри екип на bTV в очакване на правосъдното решение дали се връща в килията.

Чоков твърди, че охранители на заместник-главният прокурор Иван Гешев са създателите на фотосите.



Бившият кмет имал жилището в София от дълго време, само че не го употребявал преди да остане в него под домакински арест. „ Аз се разхождам на открито, когато имам позволение от съдиите по делото, другояче не бих си разрешил ”, изрично декларира домакинът.

Чоков показва определението на съда, което му разрешава да напусне адреса си на 17, 19 и 20 декември за обзор при ортодонт. Ограничения кога и за какъв брой дълго може да е на открито няма разказани. Тъкмо на 17-ти след прегледа, на връщане от зъболекаря със свои познати Чоков отива в заведението, където е сниман.



Снимка: bTV

„ Като отидеш на ортодонт час и половина преди този момент не би трябвало да ядеш, час и половина по-късно – отново. Аз съм диабетик, какво незаконно, че съм бил там да си взема храна за 10 минути – толкоз съм бил там, 10 минути. Ако е закононарушение, че съм решил да хапна за 2 минути като човек, дано да ме затворят, в случай че е закононарушение, че ми се усъвършенства здравословното положение и към този момент мога да вървя, дано да ме затворят. Аз не виждам в това закононарушение ”, недоволства Чоков.



Снимка: bTV

Кой е направил фотосите в заведението? „ Там, където бях седнал аз, имаше единствено една маса с двама здрави мъже. Личи си, че работят нещо в сферата като охранители. През цялото време телефоните им бяха ориентирани към мен: приказват си и ме снимат ”.



Снимка: bTV

Чоков попитал сервитьора какви са тези клиенти. „ Като донесоха платото, вика: „ Това е защитата на господин Гешев ”. Аз не съм видял господин Гешев, не мога да кажа, бях с тил към заведението, дали е бил там, дали не е бил – не мога да кажа. Щом защитата му беше там, те би трябвало да пазят някой ”.

След като Ценко Чоков схваща, че го снимат, той също прави фотоси на фотографите си. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР