БТВДоволна съм, че участвам в такава кауза. Това заяви актрисата

...
БТВДоволна съм, че участвам в такава кауза. Това заяви актрисата
Коментари Харесай

Цветана Манева: Не съм слушала музика на Азис никога, но съм доволна, че участвам в клипа му

БТВ

Доволна съм, че вземам участие в такава идея. Това съобщи актрисата Цветана Манева по бТВ във връзка появяването ѝ в клип на Азис, която провокира голям брой мнения, съобщи OFFnews.bg

Тя прикани хората да се замислят по какъв начин се отнасяме между тях. „ Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна – тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията – това дефинира позитивизма и негативизма. Като от теб блика отрицателна сила, тя е тъй като отношението ти към всичко в близост е неприятно. А това не е правилно, цветята не престават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които имат вяра и се надяват ”, уточни актрисата.

По думите ѝ би трябвало да има приемливост към този, който е по-различен. „ В понеделник стартира образователната година и се запитвам знае ли се какъв брой са децата в неравностойно състояние или с някакво заболяване, които би трябвало да бъдат първи клас, и какво се прави за тях ”, сподели Цветана Манева.

Актрисата разкри, че думите, които изрича в края на клипа, са писани от нея. „ Азис беше приготвил един материал, който беше много обстоен, по-бъбрив. Пак съдържаше смисъла, само че не става за край. Той ми се довери и аз написах тези 4 фрази ”, разясни тя.

Актрисата добави, че се е срещнала с Азис, когато му е гостувала в телевизионно предаване преди време. „ Не мога да се похваля, че съм слушала неговата музика, както и той не беше ме виждал на сцената, само че в този момент пристигна на спектакъл. Бях негов посетител, направи ми усещане, че е доста открит. Много деликатно ме слушаше и очевидно му бях забавна ”, означи Цветана Манева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР