bTVБлизките на един от тях благодариха на семейството на донораТрансплантираните

...
bTVБлизките на един от тях благодариха на семейството на донораТрансплантираните
Коментари Харесай

Трансплантираните в Александровска болница са в добро състояние

bTV

Близките на един от тях благодариха на фамилията на донора

Трансплантираните в Александровската болница при последната донорска обстановка са постоянни и общото им положение е положително. Семейството на един от тях се свърза с bTV, с цел да благодари на околните на донора и на медиците.

Преди 34 години Величка Младенова дава обещание на брачна половинка си Лазар да е до него в положително и зло. Заедно стават родители на две дъщери, и баба и дядо на 2 внучета. Заедно минават и през ужаса на хемодиализа през последните 2 години.



„ Трансплантацията е необикновен късмет, който може да се даде на един човек в такова положение. Това просто е опция за втори живот ”, сподели Величка Младенова.

На Петровден тази година е извикан при донорска обстановка, само че не е определен.

„ И ние си казахме – това ни беше шансът. Хората чакат по толкоз години. Ние изпуснахме нашия късмет... Никога не сме предполагали, че след 2 месеца още веднъж ще бъдем извикани и Лазар ще бъде вторият по съгласуемост и ще има този необикновен късмет ”, добави Величка.

Сега Лазар възкръсва за втори живот. Величка би желала да се срещне с тези, които са дарили живот.

„ Искам да благодаря на околните на 33-годишната жена, които са създали този необикновен жест в този миг. Искам да изкажа безспорните благодарности на екипа на Александровската болница. Те се вълнуваха повече от нас. Свършиха си работата ослепително и им сервирам своя реверанс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР