btv виж галерията Бебето на младото семейство Ради и Илияна Еневи,

...
btv виж галерията
Бебето на младото семейство Ради и Илияна Еневи,
Коментари Харесай

Съседи на Ради и Илияна разказват за нощта на ужаса!

btv виж галерията Бебето на младото семейство Ради и Илияна Еневи, които бяха открити мъртви в жилището им в пловдивския квартал " Кючук Париж ", е плакало доста дълго – през нощта и сутринта преди труповете да бъдат открити. Съседите няколко пъти алармирали за това, до момента в който най-после дошъл чичо на детето. " Те са семейство от година и половина. На момчето майката и бащата са в Свежен. Чувах, че плаче детето. Плаче, вика, след това поутихна. Мислех, несъмнено има колики. Сутринта, може и през нощта да е викало. Ние сме над тях “, описа комшия.  

" Не сме толкоз близки да си вървим на посетители. Те са доста по-млади. Помагал съм им да си качат количката по стълбите “, добави той пред bTV. " Голяма покруса. Много сме обезпокоени “, сподели дамата, която живее в прилежащия апартамент. Тя описа, че с Илияна постоянно си комуникирали, били напълно обикновено семейство.

" Ние живеем врата до врата и внезапно разбрахме какво е станало, доста сме обезпокоени “, добави тя. Днес ще бъде осъществен втори оглед на мястото на престъплението. Една от версиите е, че става дума за ликвидиране, последвано от самоубийство, само че кой е причинителят занапред би трябвало да се обясни. По-късно проверяващите ще изнесат публична информация.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР