bTV разполага с кадри от целия конфликт между журналиста Димитър

...
bTV разполага с кадри от целия конфликт между журналиста Димитър
Коментари Харесай

Кадри показват целия конфликт между Димитър Стоянов и служителя на НАП

bTV разполага с фрагменти от целия спор сред журналиста Димитър Стоянов и служителя на Национална агенция за приходите. Видеото е снимано от охранителни камери. Неговата дълготрайност е близо 5 минути.

Димитър Стоянов беше арестуван за 24 часа, откакто заплаши с оръжие човек, който се е оплакал пред органите на реда.

Случката се разиграва към 18:30 часа на 22 април в кв. „ Хаджи Димитър “ в София. По първична информация спорът е зародил поради забележка за погрешно паркиране.

 Журналистът Димитър Стоянов беше пуснат под гаранция България 4 мин. Журналистът Димитър Стоянов беше пуснат под гаранция  Румен Спецов отбрани чиновниците на Национална агенция за приходите, откакто Димитър Стоянов заплаши с оръжие (ВИДЕО) България 3 мин. Румен Спецов отбрани чиновниците на Национална агенция за приходите, откакто Димитър Стоянов заплаши с оръжие (ВИДЕО)  Министерство на вътрешните работи сподели по какъв начин журналистът Димитър Стоянов насочва револвер против човек (ВИДЕО) Тази сутрин 2 мин. Министерство на вътрешните работи сподели по какъв начин журналистът Димитър Стоянов насочва револвер против човек (ВИДЕО)  Арестуваха журналиста Димитър Стоянов България 2 мин. Арестуваха журналиста Димитър Стоянов  Журналистът Димитър Стоянов беше пуснат под гаранция България 4 мин. Журналистът Димитър Стоянов беше пуснат под гаранция  Румен Спецов отбрани чиновниците на Национална агенция за приходите, откакто Димитър Стоянов заплаши с оръжие (ВИДЕО) България 3 мин. Румен Спецов отбрани чиновниците на Национална агенция за приходите, откакто Димитър Стоянов заплаши с оръжие (ВИДЕО)  Министерство на вътрешните работи сподели по какъв начин журналистът Димитър Стоянов насочва револвер против човек (ВИДЕО) Тази сутрин 2 мин. Министерство на вътрешните работи сподели по какъв начин журналистът Димитър Стоянов насочва револвер против човек (ВИДЕО)  Арестуваха журналиста Димитър Стоянов България 2 мин. Арестуваха журналиста Димитър Стоянов

В същия ден в профила си във Фейсбук Димитър Стоянов показа обява, на която е с драскотина на главата и написа:

„ Дори и когато си пазаруваш добродушно, постоянно се намира някой дръвник, който да те нападне, тъй като пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и след това ще те нападне в тил, ще те издере като гневна жена и ще изясни по какъв начин ще те убие. А ти даже нямаш концепция от къде ти е пристигнало. Още се чудя провокация ли е, или глупак “.

Димитър Стоянов е роден на 12 септември 1980 година Той е проверяващ кореспондент и понастоящем е създател в Бюрото за проверяващи репортажи и данни Bird.

Новината за ареста на Стоянов беше обявена и във Facebook страницата на Bird.

На 23 април от Министерство на вътрешните работи също разпространиха и фрагменти от камера , които демонстрират момента, в който Димитър Стоянов размахва оръжие против човек. До него има и жена. 

Същият ден вечерта стана ясно, че има решение на съда журналистът да бъде освободен от ареста. Той е пуснат против парична гаранция от 5 хиляди лв..

За нулева приемливост към експанзията прикани изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов, откакто в медиите излезе информацията, че чиновник на организацията е бил застрашен с оръжие от журналиста.

„ Заставам зад всеки почтен и героичен чиновник в Национална агенция за приходите. Дейността на приходната организация е част от националната сигурност на страната и е неприемливо чиновниците ѝ да стават обект на закани и експанзия. Очаквам от органите по следствието да открият обективната истина по случая “, съобщи Румен Спецов и прикани случая да не се политизира, каквито опити са били правени през последните часове.  

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР