bTV и радио N-JOY ще отпразнуват Деня на детето с

...
bTV и радио N-JOY ще отпразнуват Деня на детето с
Коментари Харесай

Прея и A.L.E.K.S. за празничния концерт на bTV и радио N-JOY в Деня на детето

bTV и радио N-JOY ще отпразнуват Деня на детето с празнично шоу в Борисовата градина с присъединяване на емблематични гласове и лица от телевизионния и радиоефир. На 1 юни в 10:30 ч. дружно с празника на най-малките, първата частна национална телевизия у нас – bTV, ще означи 21 години от основаването си, а радио N-JOY ще отпразнува 15-годишен празник в българския радиоефир.

Сред звездите на този в действителност величествен целодневен концерт в парк-театър " Борисовата градина " ще бъдат и двама реализатори, които са и част от фамилията на bTV - Прея, която пее в " Шоуто на Николаос Цитиридис ", и A.L.E.K.S., чиято звезда изгря в " Гласът на България ".

" Официалната премиера на нашата взаимна ария ще бъде на концерта на 1 юни. Никога не сме я изпълнявали онлайн ", сподели Прея.

" За мен е необикновен подарък това чувство, което изпитах, когато се събрахме и взехме решение да създадем ария. Тя сътвори един доста хубав текст, едни доста хубави мелодии, една прелестна музика ", сподели A.L.E.K.S.

Двамата извършиха акустично част от парчето им в предаването.

A.L.E.K.S. показа и че е подготвен с дебютния си студиен албум - " Късно вечерни мисли ".

" Споделяме си любовните терзания сред нас и дори ги трансформираме в песни ", сподели Прея.

Вижте какво още споделиха двамата във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР