БТА От кампанията на кандидата за президент на САЩ от Демократическата

...
БТА
От кампанията на кандидата за президент на САЩ от Демократическата
Коментари Харесай

Байдън: Изявлението на Тръмп е скандално и безпрецедентно в историята на САЩ

 БТА От акцията на претендента за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън определиха изявлението на американския водач Доналд Тръмп за скандално.

По-рано през днешния ден американският президент разгласи, че печели изборите, само че поради огромни измами ще се обърне към Върховния съд.

Опитът на президента да спре преброяването е скандално, невиждано и погрешно, оповестиха от щаба на Байдън. Скандално е, тъй като е опит за отнемане на демократичните права на американските жители, се добавя още в изказването.

" Безпрецедентно е, защото никога в нашата история президент на Съединени американски щати не се е опитвал да отнеме правото на глас на американците на национални избори. Насърчавайки старания на републиканците да попречат в доста щати да се преброят тези бюлетини преди изборния ден, в този момент Доналд Тръмп споделя, че не могат да бъдат преброени след изборния ден ", акцентират от щаба на демократа. Те означават, че това няма да се случи и преброяването ще продължи, тъй като такива са американските закони - законите, които пазят конституционните права на американците да гласоподават.

" Повтаряме това, което сподели някогашният вицепрезидент довечера: Доналд Тръмп не взема решение изхода от тези избори. Джо Байдън не взема решение изхода от тези избори. Американският народ решава изхода от тези избори. И демократичният развой би трябвало и ще продължи до завършването му, заключават от акцията на демократа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР