БСП започва да работи по мотивите на вота на недоверие

...
БСП започва да работи по мотивите на вота на недоверие
Коментари Харесай

БСП работи по мотивите за вота на недоверие

БСП стартира да работи по претекстовете на вота на съмнение за опазването на здравето. Това ще е трети избор против кабинета „ Борисов” 3. Управляващите не са обезпокоени.

Недоволството на левицата е поради готвената здравна промяна, закритите общински лечебни заведения и ценообразуването при медикаментите.

От ръководещото болшинство обявиха, че не са обезпокоени от готвения избор, а и обединението е постоянна.

„ Не ни харесва, че от хората ще се изискват в допълнение пари под формата на здравна застраховка, а ще получават услуга с ниско качества, а и ще би трябвало да си доплащат”, съобщи Корнелия Нинова, водач на Българска социалистическа партия.

„ Ние сега споделяме, че промяната, която държавното управление предлага обрича хората на геноцид, това което желая да кажа е, че промяната не е импортирана в Министерски съвет и мощната страна на К Ананиев е, че стартира диалог”, означи Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ.

„ Смятам, че този избор е споразумяване на вътрешнопартийни връзки в Българска социалистическа партия, разбрах че е препоръчан от Михаил Миков, предходния председтаел на партията и като жест към Михаил МИков Нинова е приела предложението”, сподели Волен Сидеров, ръководител на ПГ на Обединените патриоти.

От Воля все още резервираха безмълвие, Движение за права и свободи не са коментирали.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР