БСП ще подготви за вот на недоверие след местните избори.

...
БСП ще подготви за вот на недоверие след местните избори.
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП се готви за вот на недоверие след местните избори

Българска социалистическа партия ще приготви за избор на съмнение след локалните избори. Темите са доста, една от най-острите е за войната в Украйна. Министърът на защитата Тодор Тагарев има нападателна роля, желае да се изкара по-голям последовател на войната от най-десните сили в НАТО. Това сподели Гечев от Българска социалистическа партия пред NOVA NEWS.

" Работата на кабинета ще се отрази на локалния избор, доста е евентуално да има и предварителни парламентарни избори, защото нещата не отиват на добре. Това не е кабинет на Политическа партия, а класическа коалиция с избрана роля на ГЕРБ. Политическа партия са артистичната група, режисурата е на Борисов, сценаристите са Движение за права и свободи ", разяснява той.

По думите му съветската стопанска система стои добре макар глобите, тъй като търговията на нефт е минала към Азия. " Съединени американски щати усилиха вноса на петролни артикули от Индия - близо 5 млн. барела месечно. Суровият нефт обаче го внася от Русия. Европа и Съединени американски щати внася нефт от Русия през Индия ", уточни Гечев. И добави, че концесионният контракт за " Росенец " е бил нарушен.

Споерд него цените на горивата в България могат да набъбнат още повече. " Какъв е смисълът от одържавяването? Имаше митничари и гранични служители на реда, както и представители на Национална агенция за приходите. Няма да има разлика във връзка с петрола. Цената на бензина пораства, защото когато се подписват фючърсни контракти, " Нефтохим " би трябвало да подписва дълготрайни договори за доставки на нефт, по цени, предстоящи в бъдещи интервали. Техните анализатори са създали верен извод, цената в действителност пораства. Това са естествени процеси, цените на петрола ще продължат да порастват, тъй като пътят на суровината се удължава през Близкия Изток към Европа и Съединени американски щати ", съобщи Гечев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР