БСП ще обяви отношението си към кандидатурата на омбудсмана Мая

...
БСП ще обяви отношението си към кандидатурата на омбудсмана Мая
Коментари Харесай

Нинова разкри кога БСП ще обяви дали подкрепя кандидатурата на Мая Манолова

БСП ще разгласи отношението си към кандидатурата на омбудсмана Мая Манолова за кмет на София в два стадия - първо на градската конференция на столичните социалисти на 11 септември, а по-късно на съвещание на Националния съвет на 15 септември. Това заяви водачът на левицата Корнелия Нинова пред медиите преди днешното съвещание на националния съвет на партията. Пленумът би трябвало да ободри първата част от претендентите за кметове на общини, които са към 100.

"Смятаме, че е реалистично увеличение на кметовете ни със 100 %, а на общинските съветници - с 40% ", уточни Нинова. Тя дефинира Манолова като дееспособен, динамичен и деятелен човек.

В началото на изказването си пред медиите водачът на Българска социалистическа партия заяви, че алените депутати са внесли законопроект, предусещащ отпадане на опцията за понижаване на присъдите за тежки закононарушения и убийства при признание. "Вчера внесохме закон, в който предлагаме да няма кратко произвеждане, да няма редуциране на присъдата след признания. В случай на закононарушения, които водят до тежки телесни повреди, ликвидиране или гибел. Нека това да е един от първите закони, които гледаме. Внесохме го през вчерашния ден, с цел да е на банките. Важното е да се одобри бързо, с цел да се приложи за случаите в Сотиря ", изясни Нинова.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР