„БСП се подготвя да спечели изборите и трудностите, които се

...
„БСП се подготвя да спечели изборите и трудностите, които се
Коментари Харесай

Вигенин: Ще опитаме да направим пълно паралелно преброяване на изборите



„ Българска социалистическа партия се приготвя да завоюва изборите и компликациите, които се слагат пред нас, ще ни окуражават в допълнение “. Това разяснява пред БНР Кристиан Вигенин, зам.-председател на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия.

Той разясни, че партията ще търси разновидности, с цел да стигне до гласоподавателите си в границите на предизборната акция.

„ Част от нашата акция ще бъде да убедим хората, че не трябва страхът от епидемията да докара до това България да продължи да се спуска по нанадолнището при едно ново ръководство на ГЕРБ “.

„ Смятам, че ще успеем да обединим старания с тези, които желаят изборите да са почтени. Ще се опитаме да създадем цялостно редом броене на изборите “, добави депутатът.

Депутатът разяснява и тематиката за специфичен прокурор, който да може да проверява обвинител номер едно.

„ Ако желаеме да бъдем правова страна, която да реализира резултати в битката с корупцията, би трябвало систематичен метод и ясно сложени цели. Всичко друго е прахуляк в очите... Съдбата на България е в ръцете на българските жители. Каквито и реплики да си разменят посолствата, би трябвало да имаме самочувствието, че ние дефинираме бъдещето на България “.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР