БСП поискаха отговор от здравния министър за парите за медицинските

...
БСП поискаха отговор от здравния министър за парите за медицинските
Коментари Харесай

БСП поиска отговор от здравния министър за парите на медицинските специалисти

БСП желаеха отговор от здравния министър за парите за медицинските експерти. Те цитираха разпореждане на Министерския съвет от април, с което се отпускат 50 милиона лв. за нарастване на заплатите. И показаха, че месец по-късно тази цифра е сменена с 6 милиона, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Георги Михайлов - Българска социалистическа партия: Сега ставаме очевидци на два обстоятелството, които си опонират крещящо. С разпореждане 78 на Министерския съвет от 10 април тази година, Министерският съвет отпуска 50 млн. лв. ориентирани, според неговото решение, към увеличение на заплатите на медицинските експерти в системата. Един месец по-късно, с разпореждане 111, и то в негов параграф 2, цифрата 50 млн. се заменя с 6 млн. Ние желаеме явен отговор от министъра на опазването на здравето, в случай че всичко това е истина, а то е истина, какви са аргументите за това и от Министерския съвет какво е неговото отношение към фактически големия, сериозния проблем, който довежда до внезапното приключване на фрагменти от страната, решаването на казуса със заплащането на труда на медицинските фрагменти.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР