БСП поиска военният министър Тодор Тагарев да бъде изслушан в

...
БСП поиска военният министър Тодор Тагарев да бъде изслушан в
Коментари Харесай

БСП пита: Ще праща ли Тагарев войници в Украйна?

БСП изиска военният министър Тодор Тагарев да бъде изслушан в Народно събрание през вчерашния ден и персонално да отговори ще праща ли български бойци в Украйна. Вярно ли е, че е декларирал подготвеност да се включи в самодейността на Европейски Съюз за военна помощ за към 50 милиарда евро за Киев, попита Борислав Гуцанов. 
Не снаряди и оръжия, а мирни договаряния и разговорът са ключът към решаването на спора, възпротиви се той. По думите на Гуцанов обединението на омертата и имунитетите се е оказала и коалиция на войната.
Ако България се включи в европейската помощ, всеки гражданин на Европа ще дава по над 27 евро на година за въоръжение на Украйна. Вие желаете ли от вашите налози да се заплаща за патрони, снаряди, самолети и бомби, а не за обучение, за опазване на здравето, за младите, за пенсионерите, акцентира Гуцанов.
Кабинетът безшумно и скрито употребява ресурса на публичната Българска национална телевизия за излъчването на вести на украински, разкри той. " Това е национално изменничество. Кой е взел това решение - министър председателят, Министерски съвет, изпълнителният шеф на Българска национална телевизия? Каква отговорност ще поеме този човек ", възмути се Гуцанов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР