БСП отличи посмъртно знаковия български интелектуалец Анжел Вагенщайн с наградата

...
БСП отличи посмъртно знаковия български интелектуалец Анжел Вагенщайн с наградата
Коментари Харесай

БСП отличи писателя Петър Андасаров с наградата за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков-Майстора“

БСП отличи посмъртно знаковия български интелектуалец Анжел Вагенщайн с премията „ Димитър Благоев “, присъждана за научни и политически разработки за проучвания на актуалния социализъм.
Втората премия - наградата за политическа публицистика и журналистика, Националният съвет на Българска социалистическа партия присъди на писателя Петър Андасаров. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова му връчи премията пред десетки хиляди симпатизанти на Историческата поляна под връх Бузлуджа по време на националния събор на социалистите.
„ За мен е огромна чест да получа това самопризнание с премията на името на майстора на огненото партийно публицистично слово – Георги Кирков-Майстора и то когато сме толкоз хора дружно тук, на този величествен връх и отечество на социалистическата концепция “, съобщи с признателност носителят на оценката Петър Андасаров. И се обърна към хората: „ Ние знаем и постоянно ще помним, че единствено лявата концепция може да избави България. Тя принадлежи на бъдещето на страната ни “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР