БСП няма да участва в друга управленска конфигурация в този

...
БСП няма да участва в друга управленска конфигурация в този
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП няма да участва в друга конфигурация в този парламент

БСП няма да взе участие в друга управническа настройка в този парламент. Това сподели лидерката на партията Корнелия Нинова по време на консултациите при президента Румен Радев преди връчването на първия мандат за сформиране на държавно управление.

" Вие ясно се позиционирахте като съпротива. Как преценявате остатъчния политически запас на Народното събрание да образува стабилно държавно управление? Ако се стигне до трети мандат подготвени ли сте да предложите формула или решението е в нови предварителни парламентанри избори ", попита първоначално Радев.

Нинова отговори, че позицията на Българска социалистическа партия е ясна и безапелационна и времето е потвърдило, че тя е правилна.

" Това праивтлвтво и това болшинство са нездравословни за страната. Агонията може да се приключи единствено с предварителни избори. Правителството беше основано порочно, съобщи надеждите и упованията на стотици хиляди хора. Вместо да се борят с мафията, изпраха мафията и задкулисието и ги узакониха. Шенген по въздух и вода е унизително за България, слага ни като второстепена страна. Еврозоната се отдалечава, инфлацията не е понижена. Девет месеца посветиха само на рзапределяне на постове и позиции ", сподели Нинова.

И добави, че има демографска злополука, скъпо опазване на здравето, неприятно обучение, ниски приходи, а " монополи, картели се усещат безнаказани "

" Пренеосха властта в Народното събрание, само че убиха парламентаризма. Качеството на зкаоните е под всякаква рецензия. Ако това продължи още девет месеца, това значи още по-голяма неустановеност. Единствената им цел е да разпределят регулатрите, да овладеят правосъдната система. Предсрочни избори са излаз от тази обстановка. Няма да участваме в друга настройка ", съобщи Нинова.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР