БСП няма да приеме никакъв диктат - нито на предварително

...
БСП няма да приеме никакъв диктат - нито на предварително
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: БСП няма да приеме никакъв диктат

" Българска социалистическа партия няма да одобри никакъв диктат - нито на авансово държавно управление, нито на предварителна стратегия на държавно управление, в случай че не уважат нас и гласоподавателите ни - като се изслуша сътрудникът, като се видят неговите позиции. Няма по какъв начин при подобен накълцан парламент която и да е партия да осъществя цялата си стратегия ... Не става дума за министерски кресла, а за политики, които могат да изведат България от последното място в Европейския съюз ". 

Това сподели пред БНР проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия. И добави: 

" Не сме удовлетворени от резултатите на изборите. Анализираме аргументите. Важното е, че запазихме бронзовите медали и че оставаме на политическия терен.  Вероятно ще се опре до Българска социалистическа партия при разиграването на политическата рулетка в опит за образуване на държавно управление ". 

В предаването " Неделя 150 " той посочи, че  левицата няма да поддържа подхвърлени сформира на какъвто и да е план на Министерски съвет, в случай че не са спазени политическите правила

" Който и да предложат, в случай че стане без съвещания с Българска социалистическа партия, ще гласуваме срещу. Нямаме проблем да отидем на нови избори . Водещият въпрос са политиките... Или ще вършим нещо съществено за България, или отиваме на нови избори ". 

Проф. Румен Гечев акцентира, че Българска социалистическа партия няма да върне мандата, в случай че той стигне до тях, и ще организира диалози в границите на Народното събрание

" Може да формираме съдружно или програмно държавно управление ". 

Интервюто с проф. Румен Гечев можете да чуете в звуковия файл. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР