БСП напуска парламента, реши Националният съвет на партията преди минути.

...
БСП напуска парламента, реши Националният съвет на партията преди минути.
Коментари Харесай

Война: БСП напуска парламента, предсрочните избори чукат на вратата

БСП напуща Народното събрание, реши Националният съвет на партията преди минути. По-рано през днешния ден лидерката на партията Корнелия Нинова прикани партията да напусне българското Народно заседание.
"Със следните причини. Законодателният орган, висшият орган в страната се употребява с 8 % доверие. Вместо там да се вършат и коват същинските закони, които да усъвършенстват живота на българските жители се прави тежък лобизъм в полза на компании и олигарси и се вършат подмолни партийни сделки. Ние нямаме място в тези сделки и в този вид законодателство. Предложихме своята опция, с различен бюджет. Нищо от това не се приема. Парламентът не е трансфорат в място, където се водят разногласия за политики, а място, където се водят жълти разногласия, обидни диспути ", обоснова се Нинова.
74 от членовете на пленума поддържаха предлагането на Нинова. 33 гласоподаваха "против ", а трима се въздържаха.
Българска социалистическа партия слага условия пред ГЕРБ, Патриотите, Движение за права и свободи и "Воля ", а точно избор на нова ЦИК, анулация на срамните среднощни гласувания по ИК, връщане на преференцията и започване още веднъж на дебата за машинното гласоподаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР