БСП иска изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова

...
БСП иска изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова
Коментари Харесай

БСП иска оставките на директора на Агенцията по вписванията и на Цачева

БСП желае изпълнителният шеф на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова и министърът на правораздаването Цецка Цачева да понесат отговорност и да подадат оставки поради казуса с Търговския указател. Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева на конференция.

Според левицата случилото се с регистъра е невиждана рецесия, която е израз на неприятното ръководство на Агенцията по вписванията и Министерство на правораздаването. Ето за какво от Българска социалистическа партия упорстват за оставки на ръководителите им – изпълнителният шеф на организацията Зорница Даскалова и министър Цецка Цачева.

„ Днес стана ясно, че 4 диска с списък на организацията са изгорели и се поставят старания за възобновяване на информацията “, акцентира Златева.

Според депутата от Българска социалистическа партия Крум Зарков оставките би трябвало да бъдат подадени неотложно, защото хаосът е огромен, а реакция няма. В противоположен случай социалистите ще слагат въпроса в Народното събрание при започване на новия политически сезон. По думите му Цачева е знаела за проблемите, както и че Даскалова не извършва отговорностите си, само че не е подхванала нищо.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР