БСП има конкретни предложения за промени в актуализацията на бюджета,

...
БСП има конкретни предложения за промени в актуализацията на бюджета,
Коментари Харесай

БСП предлага промени в бюджета в 9 сектора


Българска социалистическа партия има съответни оферти за промени в актуализацията на бюджета, които са грурипани в 9 бранша – млади фамилии, пенсионери, самоосигуряващи се, дейци на културата, здравна система, стопанска система и бизнес, Министерство на вътрешните работи и защита, общини, аграрни производители.

Текстовете и плановете на левицата са направени на база на срещи с браншови организации и синдикати. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова още веднъж прикани и останалите партии в Народното събрание да създадат своите оферти, с цел да може актуализацията да бъде допустимо най-адекватна, рационална и обоснована.

Вече текат периодите за внасяне на оферти сред първо и второ четене на бюджета. Нинова предизвести, че в случай че останалите политически сили не престават да се държат безконтролно към обстановката, този парламент може и да не успее да актуализира бюджета. Въпреки че от Българска социалистическа партия неколкократно приканиха за общи договаряния по тематиката и съкратени периоди сред първо и второ четене на законопроекта в зала. Животът на този парламент обаче ще е къс, изключително откакто стане ясно по кое време левицата ще върне мандата.

" Две седмици или какъв брой към този момент демонстрираме самообладание, диалогичност, не слагаме условия, призоваваме за разсъдък и насреща си имаш безусловно без причини - не, не и не. Ние сме 36, разбирам да бяхме 121 - незабавно щях да ви кажа какво ще стане. Сега като няма разсъдък и болшинство, какво да ви кажем “, обърна се Нинова към репортерите в Народното събрание.

Ще имаме сред първо и второ четене стотици оферти, които не са обезпечени с гласове. Едно ще мине, друго няма да мине. Може служебната актуализация да не мине. До това се стига, когато си безконтролен към обстановката, сподели още водачът на левицата., добави тя.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР