БСП има една основна цел, която преследва неотломно - стабилизиране

...
БСП има една основна цел, която преследва неотломно - стабилизиране
Коментари Харесай

Георги Михайлов: Излизане от кризите и стабилизация на ситуацията в България - това са целите пред БСП

" Българска социалистическа партия има една съществена цел, която преследва неотломно - стабилизиране на обстановката в България, излизане от многото рецесии, към които в този момент се прибавя и енергийна, и опазване на ползите на българските жители. " Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Благоевград проф. Георги Михайлов в " Денят On Air " по България On Air.

Проф. Михайлов напомни, че пред броени дни ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е предложила няколко такива ограничения, които Българска социалистическа партия ще заложи в своята програмата.

" Това са ограничения, свързани с намаляването на цените на горивата посредством въздействие върху Данък добавена стойност, понижаване на цените на стоките от дребната потребителна кошница, също посредством въздействие върху Данък добавена стойност и предоставяне на енергийни дотации на нуждаещи се фамилии. Всички тези оферти към този момент се случват в разнообразни страни в Европа, " изясни той.

По неговите думи желанието на Българска социалистическа партия е да се сформира постоянно държавно управление и това го е демонстрирала още в предходния парламент с полагането на съществени старания като мандатоносител.

" Тогава бяхместигнали с някои от политическите обединения до заключително съглашение, което беше подписано и от тях. Но наподобява, че към момента има огромна степен на незрялост у някои политици, има и ползи, които не съответстват с тези на нацията, " счита проф. Михайлов.

" Българска социалистическа партия беше доста поредна в своята политика в парламентарния живот и това беше оценено от всички политически сили. Нито един от ръководителите на другите политически обединения не посмя да каже, че Българска социалистическа партия не е направила всички старания за съставянето на държавно управление, " добави Георги Михайлов.

Като напълно логически ход досегашният народен представител от левицата обясниподкрепата на Българска социалистическа партия за президентската двойка Радев-Йотова, припомняйки че политическата кариера на президента Радев е инициирана от предприемчив комитет с ръководител починалия Стефан Данаилов.

" Българска социалистическа партия направи всичко допустимо Радев да завоюва с голямо болшинство предходните избори. В мандата си той се прояви като обединител против феномени в обществото, които тревожеха цялата нация, " обърна внимание проф. Михайлов.

" В ръководството на здравната рецесия бяха позволени доста неточности от тези, които я управляваха до идването на служебното държавно управление. Виждам сега, че без значение от някои пропуски, атмосферата в лечебните заведения и като цяло е в степени по-спокойна, " разяснява Георги Михайлов.

Като един от тези пропуски той уточни неналичието на сериозна национална осведомителна акция за имунизациите. " Информационната акция не е да се покаже някой по малкия екран и да поговори умно, нито да се пуснат няколко клипчета. Ако отворите държавните осведомителни организации на страните от Централна и Западна Европа, ще видите една целенасочената политика, която страните водят посредством националните си медии, " уточни проф. Михайлов.

" Остава неуреден и казусът с отклоняването настрана на персоналните лекари от решаването на казуса с Covid-19. Това е една доста сериозна мрежа от лекари в страната, които са най-близо до жителите итрябваше да бъде открит метод те да бъдат включени, " сподели още Георги Михайлов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР