БСП и Корнелия Нинова нямат нищо общо с проекта и

...
БСП и Корнелия Нинова нямат нищо общо с проекта и
Коментари Харесай

БСП не се притеснявала от сигнала на ГЕРБ за Цанков камък.

БСП и Корнелия Нинова нямат нищо общо с плана и не се тормозят от сигнала на ГЕРБ за " Цанков камък ". Това съобщи Крум Зарков, член на ИБ на Българска социалистическа партия, в ефира на Нова телевизия.

Той е на мнение, че скандал се потушава с различен сигнал и с цел да не се приказва за едно, измислят друго.

" Доста напрежение има очевидно в ръководещите и съгласно мен те се объркаха с този сигнал. В него няма нищо, доколкото разбрах от конференцията на ГЕРБ. В сигнала, който е подаден към прокуратурата няма имена. Не се схваща и защо тъкмо е подаден ", сподели Зарков.

 Борисов засегнат от „ паметниците на нелепостта “
Борисов засегнат от „ паметниците на нелепостта “

Премиерът е обезпокоен от избродираните подправени вести, които пришиват виновност на ГЕРБ

По думите му, първоначално се е твърдяло, че чашката на язовирната стена е пропукана, а по-късно министърът на енергетиката Теменужка Петкова е споделила, че няма такова нещо. Той уточни, че изказванията, че има заплаха за хората в региона, също са се оказали безпочвени.

" Хвърляш нещо - Цанков камък и по-късно към него започваш да пришиваш имена ", добави още Зарков.

Крум Зарков удостовери, че водачът на Българска социалистическа партия ще съди всички, които замесиха името й с плана " Цанков камък ". Те са ясно кои са, добави Зарков.

" Да извадиш едно име и да го хвърлиш в цялата история не е правилно ", добави още той.

" Ако Българска социалистическа партия е първа политическа мощ на избори, тя би имала право да влезе в този вход ", сподели Зарков по отношение на думите на премиера Бойко Борисов, че Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия приготвят последващо ръководство.

Според Зарков самият факт, че се приказва за ново ръководство едвам откакто са изтекли 100 дни на настоящето, е показателно.

 Дъщерята на Цветан Василев също упрекната за пране на пари
Дъщерята на Цветан Василев също упрекната за пране на пари

Прокуратурата е разпоредила задържането й за 72 часа

Относно писмото, което брачната половинка на Цветан Василев е изпратила към президента Румен Радев, Зарков разяснява, че това е отворено писмо на една майка, чието дете е упрекнато. В него има доста страст, само че това е случай, който придобива грандиозни размери, счита Зарков.

" Според мен президентът няма никакви пълномощия, по които да реагира ", сподели Зарков. По думите му това, което Българска социалистическа партия мисли по отношение на КТБ, е че години наред не се схваща какво се случи, а мъглата става все по-гъста.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР