Бруталните отвличания от групата на "Наглите" оставят травма за цял

...
Бруталните отвличания от групата на "Наглите" оставят травма за цял
Коментари Харесай

Бруталните отвличания на Наглите и последиците върху един потърпевш като Ангел Бончев

Бруталните отвличания от групата на "Наглите " оставят контузия за цялостен живот, акцентира престъпният публицист Стефан Ташев. Бизнесменът Ангел Бончев, който бе арестуван за опасност за ликвидиране към сина си, е една от жертвите на проведената незаконна група.

"Ангел Бончев е най-потърпевшият човек от бандата на "Наглите " - загуби брачната половинка си, загуби два пръста на ръката, беше обществено унизен да подари парите за жена си. Бончев беше дясната ръка на Гриша Ганчев, след което той го изостави. Идеята да бъде похитен Бончев бе да бъде притискан Ганчев ", изясни гостът на Bulgaria ON AIR, представено от Днес.бг.

Журналистът е безапелационен, че няма метод бруталните отвличания да не се отразят и уточни, че бизнесът на жертвите потегля тотално надолу.

Парите от "Наглите " по този начин и не бяха открити, нито един лев. Става дума за милиони! Босовете на групата на "Наглите " се измъкнаха. Тези в пандиза са единствено реализатори ", сподели още Ташев в "България заран ".

Той въпреки всичко подчертава върху обстоятелството, че след задържането на част от "Наглите " отвличанията са спрели. Криминалният публицист напомни, че доста от очевидците се отхвърлиха от показанията си и не бяха потвърдени всички обвинявания.

"Няколко години в пандиза. Отвличал, грабил, рязал ръце и внезапно отново на независимост. Тези хора няма да станат хлебари и учители, ще се занимават отново с такива неща ", предизвести Ташев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР