33-годишният Джошуа Колотка от Флорида (САЩ) се дегизира като жена,

...
33-годишният Джошуа Колотка от Флорида (САЩ) се дегизира като жена,
Коментари Харесай

Блондинка в рокля: крадец стана жена, за да избегне затвора

33-годишният Джошуа Колотка от Флорида (САЩ) се дегизира като жена, с цел да избегне органите на реда да го заловен след кражба на лодка предходната сряда. 

Снимка, оповестена от офиса на шерифа на окръг Глейд, демонстрира мъжа, облечен в бяла жилетка върху синя шарена миди рокля и руса перука, пише New York Daily News.

Местните управляващи оповестиха, че обвиненият е бил неотложно задържан на мястото на закононарушението и оставен в пандиза без гаранция. Той е упрекнат в кражба на трактор и лодка, закотвени покрай Old Caloosa Lodge в Lakeport.

Пристигайки на мястото на престъплението, служителите на реда почнали да обикалят региона в търсене на обвинения, който очевидци описаха като 33-годишен бял мъж, и се натъкнаха на доста странна панорама.

„ Видяха Джошуа Колотка да напуща къщата, облечен в женски облекла като дегизировка “, се споделя в изказване на шерифската работа.

Освен това на мястото на престъплението са открити доста други неща, евентуално откраднати от същия регион.
 Престъпникът, облечен като жена, бяга от ченгета, полиция, странности, Съединени американски щати, вицове Заподозреният е арестуван неотложно на мястото на престъплението и е оставен в ареста без гаранция. Снимка: Фейсбук
Постът на силите на реда притегли вниманието на потребителите на обществените мрежи, които бяха шокирани от видяното. Един коментатор се пошегува: " Той е красиво момиче. " Друг добави: " Истинският провинен е неговият стилист! "

Местните поданици също благодариха на държавните чиновници и полиция за тяхната работа и професионализъм.

„ О, боже мой, с какво би трябвало да се справяте всеки ден! Пазете се и благодаря за всичко, което вършиме “, написа един.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР