Атаки имаше и в КримУкраинската армия атакува с дронове и

...
Атаки имаше и в КримУкраинската армия атакува с дронове и
Коментари Харесай

Украински дронове атакуваха рафинерия и летище в Русия

Атаки имаше и в Крим

Украинската войска нападна с дронове и ракети цели на територията на Руската федерация през миналата нощ. Първо се съобщаваше за офанзиви в Крим, а след това съветски телеграм канали оповестиха за удари против петролната рафинерия в Славянск на Кубан и летището в Краснодарския край.

Министерството на защитата на Русия оповестява за заличаване през нощта от Противовъздушна отбрана на 9 ракети ATACMS и един безпилотен летателен уред (БЛА) над Крим, 3 БЛА над Белгородска област. Съобщава се също, че над Краснодарския край са прехванати или унищожени 57 дрона.

Според съветските управляващи един дрон е паднал на територията на петролната рафинерия в Славянск на Кубан, само че „ не са регистрирани пожари “. В същото време каналът " Астра " в Телеграм, базирайки се на локални поданици, написа за детонации на територията на рафинерията.

Освен това поданици на града оповестиха за " мощен гърмеж " и пожар в нефтено хранилище във Виборг, Ленинградска област. по-късно губернаторът на Ленинградска област Александър Дрозденко съобщи, че „ пукането “ в нефтеното хранилище е станало „ по отношение на потреблението на пиротехника “ и отхвърли информация за БПА. 

Освен това жителите на село Кущевская оповестиха, че са чули звуци от БЛА, а по-късно и повече от 40 детонации в региона на военното летище, в резултат на интензивната работа на Противовъздушна отбрана. Руските управляващи не потвърдиха това, само че споделиха, че е зародил „ местен пожар “.  

За украинска ракетна офанзива против пристанищния град Севастопол на полуостров Крим заяви нощес назначеният от Русия губернатор на града Михаил Развожаев. 

Телеграм каналът " Кримски вятър " заяви за попадение в транспортен съд. За гърмежи се оповестява и от Евпатиория, Саки, Перевално, Армянск и Джанкое. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР