Брутална нощ на разврат по нощните заведения преживя Великобритания, след

...
Брутална нощ на разврат по нощните заведения преживя Великобритания, след
Коментари Харесай

Преди новите ограничения: Брутална нощ на разврат като за последно на Острова СНИМКИ 18+

Брутална нощ на разврат по нощните заведения претърпя Англия, откакто десетки хиляди британци взеха решение да се "размажат " като за последно преди влизането на новите ограничавания, свързани с ковид в страната, в понеделник, написа Дейли Мейл.

Групи развеселени младежи - и освен младежи - се събираха пред нощните клубове в страната още от рано нощес, с една-единствена цел: да скъсат синджира като за последно преди понеделника.

Новите ограничения, оповестени от премиера Борис Джонсън, плануват солени санкции за неспазване на обществена отдалеченост. Те могат да доближат и до 3200 паунда.





В Лондон, Нотингам, Манчестър, Портсмут и Лийдс пред нощните клубове се извиха опашки от стотици чакащи да влязат. Според ограниченията, които влизат в действие от понеделник, повече от шест индивида не могат да се събират на едно място. Мярката няма да важи единствено за учебни заведения, образователни заведения и избрани компании.

Полицията в страната към този момент е получила стотици сигнали за противозаконни пространства, които скрито се употребяват като нощни клубове за да бъдат избегнати възбраните и рестриктивните мерки на държавното управление.

Главният държавен здравен контрольор Мат Хенкок съобщи, че нарасналият брой новозаразени е повода държавното управление да наложи ограничаващите ограничения и "правилото на шестимата ", защото "пандемията е надалеч от своя край ".





Министърът на английския кабинет Майкъл Гоув прикани хората да съблюдават разпоредбите, с цел да не станат жертви на вируса. Той отхвърли, че държавното управление губи надзор над COVID-19.

И добави: "Не желаеме да забраняваме на никого да вижда приятелите си, само че дано го прави при съблюдаване на самодисциплина и ограничавания, с цел да се оправим с провокациите, пред които сме изправени ".





Властите в Бирмингам пък намерено приканиха хората да си останат у дома, откакто броят на пациентите с ковид, признати в лечебни заведения, се удвои за една седмица.

В града във вторник също влизат нови правила против COVID-19 - хората от едно домакинство нямат право да се виждат с никого отвън личното с семейство, в това число в частни домове, заведения за хранене или градини.



В неделя заран представители на английските управляващи предизвестиха, че чакат "последните дни на Рим " след този уикенд, белязан от гърмеж на планувани нощни празненства преди новите ограничавания.



Висш офицер пък изрече опасения, че полицията не разполага с запаси, с цел да отговори на хилядите хора, които въобще няма да съблюдават никакви ограничавания този уикенд, в това число и в нощта против понеделник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР