Бруклин Бекъм насочи вниманието на медиите към своето семейство, обявявайки,

...
Бруклин Бекъм насочи вниманието на медиите към своето семейство, обявявайки,
Коментари Харесай

Ромео Бекъм залюби модел - slava.bg

Бруклин Бекъм насочи вниманието на медиите към своето семейство, обявявайки, че е благоприятен за приятелката си Никола Пелц. Наскоро той и родителите му се завърнаха от първокласна почивка в курорта Борго Егназия. Освен за нея и огромната женитба, всички пишат за по-малкия му брат, който също е на крилете на любовта. 17-годишният Ромео към този момент не крие, че излиза с модела Миа Регън.

След като Дейвид и Виктория Бекъм оповестиха какъв брой се радват, че синът им ще се дами, потеглиха клюки, че той е подписал скрито. После тяхното по-малко момче реши да качи няколко фотоси от своето сантиментално бягство до Корнуол, с което да покаже, че има сериозна връзка и също е толкоз влюбен, колкото и брат си.

"Обичам те! ", написа Ромео в своя профил в Instagram, където показа фрагменти с русокосата Миа.

Според информация на английски таблоиди, двамата младежи са дружно от средата на май 2019 година Те обаче затвърждават слуховете за връзката си едвам през септември същата година, когато качват техни общи фотоси.
Кое е момичето, откраднало сърцето на Ромео Бекъм?

Подобно на Бруклин, Ромео има огромен сексапил. Все отново и двамата са синове на Дейвид Бекъм, който носи славата на сексимвол. Макар и още възпитаник, той показва, че държи на своята другарка, която е на неговите години и към този момент работи като модел. Младата хубавица е част от известна организация и има няколко фотосесии за известни марки.

Въпреки че са дружно повече от година, Ромео и Миа не обичат да се появяват дружно в общественото пространство. Това лято обаче всичко се трансформира. След като биват разграничени за известно време поради пандемията, двамата вземат решение да си наваксат, като пътуват на разнообразни места - единствено двамата и със своите близки.

Най-вероятно Миа се е срещнала първо с майката на своя другар, след това с него, тъй като се е снимала за една от акциите на Виктория Бекъм. Според източник на Hollywoodlife, тя е много близка с дизайнерката. Това потвърждава и едно от селфитата й в обществената мрежа, на което тя е с нейна тениска.

След като се събират още веднъж през юли, Миа и Ромео отпътуват дружно с другите от семейството Бекъм - на отмора в Италия. Това е следващият знак, че звездната двойка държи на тяхната връзка и ги поддържа безусловно.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР