Броят на заразените с коронавирус в САЩ расте с тревожни

...
Броят на заразените с коронавирус в САЩ расте с тревожни
Коментари Харесай

Броят на заразените в САЩ расте с тревожни темпове

Броят на инфектираните с ковид в Съединени американски щати пораства с тревожни темпове. Новите случаи на заразяване са съсредоточени в общности с невисок % на имунизирани против COVID-19, съобщи NOVA.

„ Време е да се наложат нови условия въз основа на другите опасности, каквито основават неимунизираните хора”, съобщи Джеф Зайнц - координатор на Белия дом за COVID-19. Според мнозина здравни специалисти, имунизираните нормално не демонстрират признаци или те са леки. Половината от новите случаи през последната седмица са регистрирани единствено в пет щата - Флорида, Тексас, Калифорния, Луизиана и Джорджия.

„ Ние сме в най-лошото състояние в страната във връзка с новите случаи на COVID-19. Това е поради Делта разновидността, който трансформира нещата, само че и поради обстоятелството, че незадоволително хора са се ваксинирали тук в Луизиана”, сподели губернаторът на Луизиана Джон Бел Eдуардс. Увеличаването на сериозните случаи, изключително в райони с малко имунизирани, още веднъж претрупва здравните служащи на първа линия в пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР